Eeh

Just nu är detta mitt sovrum, matplats, vardagsrum, kontor, sminkplats och garderob. Det är egentligen mitt kök.


PLEASE, have my babies,

 

Frukost

Halväten frukost!
Ikväll är det spelkväll med mina gals som gäller och sen utgång!
Älskar att spela brädspel, sjukt kul!
Idag ska jag därför äta lite kolhydrater i form av gröna linser, för jag vet ju hur det gick sist när jag söp på lchf-mat-mage... Inte bra.
Idag ska jag annars gå till arbis och fortsätta fixa iordning perukerna till Jesus christ superstar och sen gå till banken för ett möte om att byta bank!
Tina bor hos mig nu! Det är fab!
Puss o kram blogkhen!! *wiie*


Reklam för mig själv av Jenny Silfvenius

 

Jag ska aldrig mer dricka.

Just idag känner jag så iaf.
Det var fest hemma hos kören igår efter föreställningen. jag drack vin.
Har inte druckit på typ en månad och inte ätit kolhydrater på nästan 3 veckor så jag va ganska lätt i huvet. idag är jag fruktansvärt jävla tung i huvet, Jag minns inte när jag va så här bakis sist. låg och spydde som i kalv i toan vid 02:00 och vaknade klockan 11 i en säng som nån bäddat åt mig. när jag gick på toa då så märkte jag att min kropp inte alls ville att jag skulle gå upprätt så jag var tvungen att gå och lägga mig igen, och kunde inte klara av att ta mig upp för 16:00. fyfan i helvete vilken jävla dag. nu är jag iaf hemma i mitt hus igen. tror inte jag var körklar egentligen, men jag kunde ju inte stanna där och skämmas. urs.
Nästa gång jag ska festa måste jag nog äta lite kolhydrater innan. nu ska jag nog steka ett ägg. hejdå.

Sorry guys...

...But I'm working like a motherfucker!


off to operan

Jobbar ju på operan i Kopparberg, och samtidigt planerar jag min flytt till stockholm! jobba i 2 veckor till i Kopparberg, kommer förhoppningsvis hem den 20:e, och då är det dags att göra klart allt till Jesus Christ Superstar och flytta hem möbler till Mammi o Pappi så Tina kan flytta in i min lägenhet! Flyttar till stockholm 1-2:e september!
Hurra!!!

GE MIG DESSA EXTREMT HETA SKOR. NU.

http://www.solestruck.com/ 

RSS 2.0