DAG 30!

Jag lovade...


3 dagar...

Ååååh.... dag 27.
Igår fick man välja vilka övningar man skulle köra på gymmet själv! Lite scary, men jag gjorde nog bra ifrån mig, kan ju inte göra fel när jag har gjort allt innan! (man skulle välja ut 9 övningar av alla man fått, har fått en ny övning varje dag tills nu).
 
Mitt sockersug har dock inte försvunnit. Varje gång jag går förbi godisavdelningen på ica så står jag en stund och dreglar över chokladen.
Det va inte så lätt heller förrut när min roomie kom hem för första gången på en månad, och vad har hon med sig?
EN PIZZA OCH EN COCACOLA.
Fucking hell.
Luktade på colan. Den luktade kemikalier? Fast ändå gott...
Colan är värst. Den är min drog. Den ska jag hålla mig borta ifrån, det säger jag!
 
Jag var i en affär som bara säljer ekologiskt och fairtrade idag och kollade runt.
Köpte ett jättegott chai-te och några bra frön, och när jag skulle betala såg jag att dom hade några slags godisbollar... Jag kollade vad dom innehöll och det var bara nån slags frukt nåt annat lustigt mjölgojs och kanel i, så jag köpte en.
Den var så jävla god så jag tror att den var förbjuden. Jag måste fråga om det inte är nåt mer i den nästa gång jag går dit. Det måste varit socker i den, den va så god. Hoppas inte det men, jag är inte säker alltså. Blev lite nojjig, efteråt för det kändes verkligen som jag syndat, men å andra sidan; det var en liten jävla boll på 2 cm i diameter.
Kan ju inte sabba mycket liksom.
 
Imorrn ska jag köra STENHÅRT på gymmet! WISH ME LUCK, TJARRÅ.

Skinny bitch!

Idag gick jag förbi en spegel i bara linne på jobbet (brukar alltid ha mer på mig för det är så kallt, men idag var det jättevarmt), och fick en chock! Min överkropp är ser helt plötsligt så liten ut! Såg verkligen smal ut, och det har jag inte gjort på jetelänge! Det var nån slags skräckblandad förtjusning, tills jag spände muskeln i armen, då blev det bara förtjusning. AWESOME.
Jag känner mig jävligt fit och najs! imorrn är dag 25, alltså 5 dagar kvar! Åååh vad ni ska få se på bilder sen...
På lördag den 1:e december, ska jag unna mig en utgång med alkohol och kanske en liten chokladbit.
Sen ska jag fortsätta nästan lika hårt som innan tills jag och ussa åker till thailand!
ÅHH!

PUH!

Det gick bra!
Gick upp ASTIDIGT och hann med ett träningspass innan jag började 9:30. Kom hem 23:15. ÄR ASTRÖTT.
GODNATT

Orolig...


Är orolig inför imorrn, då vi hela dagen ska spela in reklamfilm för Jesus Christ och sen ha föreställning på kvällen. Är inte orolig just för detta, det kommer säkert gå jättebra, Det jag är orolig över är att det kommer va skitmycket att göra och att jag inte kommer hinna med att träna och äta som jag ska. Just nu känns det som att imorgon kommer fucka up totalt om jag inte koncentrerar mig. Det kommer säkert bli att jag måste gå och träna efter jobbet, och då kommer det antagligen inte gå så jättebra eftersom jag kommer jobba från 09:00 till 22:30. Kommer vara ofantligt trött.
Hoppas på att hinna iväg och träna efter reklamfilmningen, innnan föreställningen.

Det låter som jag är helt manisk med det här.. Det är jag nog lite också. Jag är inte så här beslutsam vanligtvis tror jag. Sånt här händer bara när jag blivit riktigt övertygad/hjärntvättad eller när jag lagt ut pengar på det (är jävligt snål).
Nu ska jag iaf iväg och träna innan jag går till jobbet för fotografering som vi har idag för dom nya i ensemblen som börjar efter jul! Herrå
 

Hey!

Jag skriver väl inte en så välläst blogg så det gör kanske inget att mina inlägg är lite glesa och tråkiga ibland... :) eller?

Idag har jag varit och tränat, lämnat och hämtat grejer hos Ussa och Vaccinerat mig inför thailand!
Nu har jag precis kollat på Cast away och första avsnittet av Weeds och tänker nog lägga mig snart.

Idag var det dag 20 av fitnessfighten. Kände mig väldigt trött och seg idag. Det kan bero på sprutan, vaccinet, förstås. Jag brukar bli lite hängig av sånt.

Häromdagen var jag inne i en tatuerarstudio och bad dom kolla lite på min sleeve, för att se om dom kan göra nåt åt den. Är inte riktigt nöjd med avslutet och vissa detaljer.
Fick prata med en asskön tatuerare som verkade värsta pepp och det kändes hundra gånger bättre än nån av gångerna jag varit hos min förra tatuerare. Han hade massa bra idéer och vi bokade in en tid i januari! Jag är sjukt exited inför dettaaaa!!!!! :):):):) Ska även boka in ett par till motiv som jag visade för honom, han blev jätteinspirerad av den ena speciellt och det kändes kul! Min förra tatuerare var liksom helt tyst, och vad jag än visade för bilder så bara kollade han på dom och såg sur och arg ut. Han skulle va så jävla hård liksom. Det känns ju lite skevt att gå till nån man är rädd för, och så ska han karva in grejer på en som sitter där i resten av livet. Huh. Näe han får inte göra mer på min kropp iaf! Paulo is the man! HURRA! http://infamousstudio.com/

Hälften avklarat!

Har klarat hälften av månaden med Fitnessfighten idag/igår, och mätte mig runt midjan för att kolla om nåt hänt. Det hade det! -6 cm !!! på 15 dagar!!! in yo fAcE.

Igår var vi och såg Breaking dawn 2, och som ni kanske läst på min facebook, så känner jag att detta var den bästa bioupplevelse jag haft ever. Det va så jävla ballt när alla fick världens chock och bara skrek! Hela salongen satt och skrek och visste inte vad vi skulle ta oss till! Det var så jävla otroligt. ÅH! Jag är väldigt ledsen att den känslan är förbi. Åh. så bra den var. <3 Twilightnörd 4-ever <3

Yo

Hej
Jag har nu klarat 10 dagar med Fitnessfighten.
Det har än så länge känts körigt med maten och all träning men jag känner ändå att jag kommit igång bra!
Beach 2012 är inte långt borta nu alltså!!
Alltså beachen i thailand.
Som jag och Ussa ska till. I december.
LÄNGTAR!

Idag börjar ännu en spelvecka!

Idag ska jag dessutom ha maskprov på Nästa Maria Magdalena! spännande va?
 
Dag 8 idag på fitnessfighten!
Igår hade jag världens dipp. Var jättetrött hela dagen och på ganska dåligt humör också.
Men vad gör man? Går till gymmet. Everyday. Det är klart man blir trött!
Nu ska jag käka och sen, gissa?
Gå till gymmet.

Fitnessfighten!

OMG jag gör det igen! tar på mig en sjukt svår diet alltså!
Den här gången är det ju en tävling också!
Fitnessfighten är typ samma som att deffa, bara det att jag slipper klura ut allting med kalorier och träning själv! Jag har alltså betalat 500 kr för att få mat- och träningschema för 30 dagar och dom flesta som redan har gjort detta, som man kan se på deras hemsida har gått ner runt 6-7 kilo och definerat sina muskler helt sjukt mycket, fast det bara gått 30 dagar!
Hoppas på att få ner storleken på mina "looooovehandles" och på den lilla bullen på magen, som man aldrig annars blir av med!
Om jag lyckas kommer jag lägga upp före- och efterbilder här! Lovar ;)
Nu blir det lite sömn på detta!
Tjohej!!!

RSS 2.0