smygkik...

hahahahaha töntigt jag vet, men det är ju en smygkik...

helllooo

är på G med en ny headoer snart.. den kommer bli AWESOOOME!! jag hade världens pms-moment när jag skulle åka hem från sthlm i måndags, jag va så jävla arg och allt jag gjorde gick dåligt. hade ont i händerna av min skitdåliga väska jag hade, var irriterad för att bussen va sen, plankade på tunnelbanan, vilket jag aldrig gör, och då självklart, såg jag kontrollanter som gick på tåget jag hade gått på, så jag va tvungen att hoppa av fort som fan och ta nästa tåg! när jag kom fram till centralen så va jag så arg att jag va tvungen att prata med mig själv högt och argt för att få ut det och slå mig själv på benen. såg nog rätt scitzo ut. bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

WOHO!

Min dator är tillbaks från doktor gustav och han har mirakulöst fixat den så nu är den ultrasnabb och AWESOME! GLAD! I helgen ska jag till sthlm och hänga, kolla läget och sånt. ska kolla på en konsert med lite kompisar och jobba lite... Kaaanske ska fixa en ny header snart som kommer blir AWESOME. Vill bara skriva AWESOME en gång till.

Klar!

 

 


Jobbajobbajobba

 

 


Mööh

Ritar av en kompis/bekant! Cool tjej som är bl.a. Dj!
Ska lägga upp bild på den när den är klar också men just nu är den in progress..

 


Tjänna

Hej hopp, idag har jag inte gjort jättemycket än. Har diskat och möblerat om lite i köket.
Försökt städa lite men tappade motivationen halvvägs.
I fredags gjorde jag mig lite finare i håret än vad man brukar. Jag känner att man borde rulla upp håret på spolar och göra lite mer kreativa frisyrer oftare!!
På 20 till 60-talet ansträngde man sig så mycket mer med sitt hår än vad dagens tjejer gör!!
När man skulle ut och dansa på 50-talet kunde man börja med håret redan på morgonen, eller så satt man hos frissan hela dagen!
Tjejer som går ut ny för tiden, plattar håret eller gör asfula lockar med en locktång och är nöjda med det. Dom kan och fattar inte konsten att tupera på riktigt, eller att rulla upp håret på spolar!!
Äckliga tjejer.
Så här såg jag ut iaf.

 


Mello

Med Bosse

 


Hahaha!!

Asså vi har ju en fransk kille här på jobbet som brukar baka kakor och grejer, och så försöker vi lära honom svenska ( det går sådär).
Han kom hem från ett läkarbesök i Frankrike häromdagen och hade totalt blonderat hela huvudet (han är typ arabish nånting från början), asså han hade blonderat skägget och ögonbrynen också!!! Haha, men ännu roligare, när han insåg att det såg ut som skit, rakade han av sig allting!!! Allt!!! Hahaha, sen tänkte han att vi på perukmakeriet kanske ville ha hans hår, så han gav det till oss i en påse!!!
Hahahaha

 


hello bitches!

Yo idag fick jag reda på att jag kommer få göra en awesome photoshoot med en sjukt ball modell.
Tänker inte säga vem! Mohaha
Jag önskar jag va lika häftig som killen i heiniken-reklamen ibland.
Jo jag tänkte jag skulle visa killen jag sminkade till döskalle, till tidningen vårdguiden, Josefin Mirsch Fotade!

Yo yo yooo

Idag har jag gått till jobbet och jobbat och sen gick jag till gymmet och gymmade.
Det här gjorde jag på jobbet:
Tamburerat (satt fast hår på en peruk jag tillverkar)
Friserat en peruk till 80-talsfrippa.
Här har vi lite peruker jag plockat ut och som jag ska frisera till en plåtning.. peruken till vänster är den på bilden innan, fast innan jag friserat den.
Herrå

2009

Det finns flera anledningar jag vill visa den här bilden från 2009 idag:
1. Den är tagen på alla hjärtans dag 2009, alltså exakt 3 år sedan.
2. Jag drömde i natt att min kompis Emma som även i natt sov över hos mig, klippte mitt hår så jag hade den här frisyren igen, och jag blev så jävla förbannad för hon skulle ju bara klippa topparna och det tar så jävla lång tid för mitt hår att växa!!!!
3. 2009 var ett rätt bra år pökmässigt och festmässigt för mig. Jag har ca 30 album från 2009 som heter antingen, förfest, fest eller bakis. Rätt jävla otroligt att det va ett bra pökår med tanke på den frippan.
4. Inte ens en vecka efter att den här bilden togs så låg jag färdigopererad på sjukhuset och hade inte längre underbett.
5. Det kanske va pga. mitt nya bett jag fick ligga? True that!

Dagens ilandsproblem.

Jag hinner inte duscha för det är för mycket bra på TV.

Ja, nu jävlar blir det bloggande av!!

Jo jag vill visst visa hur det ser ut i garderoben:

 


Why I am awesome.

 

 


Allt är seeegt

Min dator är så slow så det inte ens är kul.
Idag har jag fått en hel del gjort..typ.
Har fortsatt totalrensningen av min garderob, bl.a.
Jag fick ju ett ryck igår när jag va bakis och drog iväg till rusta och bauhaus och klöv två klädställningar och ca 75 st galgar, för jag tänkte; jag har väl en jävla massa kläder.
När jag kom hem hängde jag upp alla kläder jag hade (inte ful-mjukiskläder eller underkläder dock) på dom ställningarna och skådade mitt verk.
Orkade inte bli klar igår då men jag fortsatte idag och idag har jag lagt upp asmycke kläder som jag inte använder på vinden och hängt in resten i garderoben.
Det känns jävligt bra nu, men problemet är att garderoben ändå är proppfull nu, plus att jag har asmycke kläder i tvättkorgen som jag inte ens tänkt på ska in i garderoben när dom är tvättade...Hmm...
Jag som tänkte att om jag rensar garderoben så är det ju ok att shoppa lite.
Nej, inte som det ser ut just nu iaf.
fint blev det dock.
Tänker inte visa det här för vem bryr sig.
Vem läser sånt här trams anyway liksom?
BRY

RSS 2.0