Han kände att han ville va lite ballare idag på scen.


Wtf!

Varför är det så att när man just smörjt in läppen med munsårskräm, så börjar ögat klia, och fast man vet att det står "undvik kontakt med ögonen" på förpackningen, tar man ändå samma jävla finger man just smetat med och kliar med i ögat?! Smart jävla tjej.


Dagens outfit


Stockholm asså

Idag har jag på stan sett Veronica maggio, en uteliggare som sydde ihop sin väska med nål och tråd och blivit stoppad av 2 tjejer som ville intervjua mig om min klädstil?!


Jag måste bara skryta lite!!!!

Jag sminkade killar på jobbet till drag för en audition som några människor från Brodway hade för en musikal som ska komma om typ ett år.
När jag håller på att sminka den andra av dom så kom en av brodway-personerna ner och säger att det ser fantastiskt ut och tackar mig!
Det var för det första helt galet, men den får jag reda på av dom andra att dagen efter när som hade haft ett extramöte så hade dom berättat det för producenten och beskrivit sminkningarna som "drag-makeup in worldclass, and she was JUST THE ASSISTENT! She was fabulous."
JAG DÖR. Så himla glad jag är!!!!
Här är killarna förresten:

For me?! From who? From me?!? Aaaaw!!!


BAM!

Krabi, here we come!!!


Jag vill resa!!!

Jag vill ut och resa, men har inte tid! Enda tiden jag har är mellan den 16:e och den 27:e december.
har dock hittat en kap-resa till Karbi mellan dom datumen och just nu håller ussa på att kolla upp om hon kan följa med då! HOPPAS!
Annars är jag så himla sugen på att ge mig ut i världen!!! Det vattnas i munnen bara jag tänker på det... Jag vill till Peru och vandra Inkaleden! Jag vill till Indien och kolla in allt! Jag vill dyka, jag vill klättra berg, jag vill kolla in storstäder jag vill utforska AAAAAAAAAAH!!! Jag vill Äventyra!! ååååååh!!!!

Långtråkigt på jobbet...


Hade tråkigt en dag, ritade en tjej.


"ledig" dag

Hej! Idag är jag "ledig", men ska till jobbet och frisera lite ändå. brukar bli så när jag är lat på söndagar, och hellre vill gå lite tidigare än att göra klart allt inför torsdagsföreställningen. Chillare att komma dit i efterhand och göra sånt då tycker jag! Imorrn ska jag också till jobbet men för att hjälpa till på en audition.
Jaooo, annars händer väl inte så mycket mer idag än att jag tänkt att gå och träna! Har äntligen fått upp garderobsdörrar och tavlor idag med! Sköönt att det blir lite ordning! Förhoppningsvis kommer Amandas Pappa imorrn och hjälper till att fixa lysknappen, eluttagen och elementet som är lite träliga också just nu! Han är lite som min pappa, fixarn! Gardiner är nåt jag skulle vilja ha också dock... BRY, det kommer!
Herrå

Hejsvejs

Jag nätdejtar.
Jag ville först inte erkänna det men nu känns det ganska kul faktiskt! Man får ju Gaaaaanska många mejl från konstiga och obekväma typer som skriver sliskiga saker men en del är ändå rätt ok.

Imorrn är det sista föreställningen för den här vääldigt långa arbetsveckan (har haft 8 föreställningar, vanligtvis är det 5). Så alla är aströtta, men ändå ska vi försöka få till en premiärfest efter föreställningen imorrn.
Det kommer antagligen bli bra, för folk gillar partyn.
Idag hade vi höstens första dubbel, 2 föreställningar på raken. Urs vad trött man blir. Mina fötter värker! och då gör jag inte ens ett enda dancemove! Dom som står på scen blir ju så svettiga som det bara går. jaja.
har kommit ganska tillreda i lägenheten nu iaf! ska bara sätta upp tavlorna och fixa några gardiner.. och sätta upp dörrarna till garderoben!
Vill inte tjata om det men, JAG SAKNAR MINA KOMPISAR.
herrå

Saknar mina Gals!!!

Här har ni 2 bilder från när vi hade vår spelkväll!


Försöker få ordning!

Idag ska jag försöka få ordning på mitt boende och rocka min hollywood-glam-look på gymmet lite senare!


Yo

Sorry att jag bloggar dåligt, men så här bor jag nu, i Stockholm!


RSS 2.0