Flyttat!

Jag fick ju som sagt PMS-rycket på renoveringen så igårkväll packade jag min skit och flyttade hem till en kollegas kompis!
Så nu bor jag på telefonplan!
Har fixat och donat för få ordning här hela dagen och nu är jag klar!


Pms-störningar

Har dom senaste 2-3 dagarna haft helt sjuka pms-problem.
Får inte så varje månad men nång gång ibland kommer det och då är det fan inte nådigt!
Det är vääääldigt svårt att inte va negativ och tänka som i "the secret" när man är sjukt arg och emo över allting hela tiden, av ingen anledning!
 
Nu har jag iaf varit och fixat håret igen. Det blev nästan svart i botten nu istället. suck.
Skitsamma, jag orkar inte bry mig. Jag får väl lägga i en färg själv när det hä har runnit ur lite, och se om jag kan skapa nåt bättre själv, för jag kan ju tydligen inte få nån jävla frisör att förstå mig.
Fucking HATAR att gå till frisören!
 
Annars så har jag då varit sjukt jävla irriterad över att det är en pågående renovering i lägenheten eftersom hon som jag bor hos, Amanda, ska sälja, och behöver pimpa lite för att få upp siffran.
Hon själv sover ju inte här, utan hos sin pojkvän, så jag har ju hållt på att gå åt här. Det är skit och grejer ÖVERALLT och jag har haft ett antal utbrott när jag varit påväg nånstans och snubblat över saker som ligger i vägen när man ska in i vardagsrummet och hämta sin jacka. Man måste liksom kliva över hatthyllan, alla ytterskor och burkar med färg för att ta sig in till klädstången med jackorna.
Igår fick jag nog och frågade Sigge på jobbet om han hade nånstans jag kunde bo, och nu har han fixa så jag ska få hyra ett rum av hans kompis/kollega Tomas!
Vi var förrut idag och kollade in rummet och det var perfekt, så imorrn packar jag min skit och drar!
Amanda har varit en AMAZING hyresvärd och roomie för övrigt vill jag bara påpeka, det är bara för att det är renovering som pågår och att hon snart ska sälja som jag flyttar!
 
Mitt internet är kasst också för målaren har dragit ur pluggen till det trådlösa nätverket för det var i vägen för honom när han målade btw så där har vi en till anleding till min bitchighet.
 
Nu har jag lite ont i halsen så jag ska väl ta en halstablett och gå och lägga mig, för i ´morrn vankas flytt och sen blir det MASSA jobb i 8 dagar i sträck!
HERRÅ

ÅH


WTF

Vad har jag gjort nu!?
Det blev bajsorangegrönbrunt med pissfärgade toppar. Inte riktigt vad jag sa till frisören att jag ville ha så efteråt sa jag GÖR OM GÖR RÄTT, och fick en ny tid på måndag. det blir mössa några dagar dvs.
Mina jävla spontana hårförändringar is killing me.

Top Model!

Om ni missat det, så började Top model Sverige i måndags och gissa att jag fick en chock när jag såg min kompis Josefin Toomson i rutan?!
Blev så himla glad och stolt över henne att hon kommit så långt!
Jag minns när vi var hemma hos henne och repade med vår teatergrupp för hundra år sen och hon hade redan då en killer-body! Hoppas verkligen att hon vinner, det är hon så jävla värd!!!
(Det är hon med kort blondt hår till vänster!)

FlowerPower <3

Jag älskar mitt jobb!!!

Sitter och drömmer om mitt kommande jobb...

 
 

Dagens att-göra-lista!

*Boka möte med banken för att prata om bolån...
*Gå till gymmet och kötta!
*Gå på 3 lägenhetsvisningar!
Jäääj!

Hellobello

Måste ändra min attityd!
Har sett "The Secret". Den handlar om "the law of attraction", nåt alla borde ta reda på och leva efter!
Det handlar i princip om hur man får sitt liv så som man vill ha det genom att tänka positiva tankar!
Det kan va små saker, som att man tänker "jag ska inte glömma att ta ut soporna", som gör att det man inte vill ska hända händer.
Fokuserar man på saker man inte vill ska hända, så kommer det antagligen inträffa, och det är inte ett konstigt sammanträffande, utan det hände för att du fokuserade på att det skulle hända.
Om man då istället bara fokuserar på det man vill ska hända så är det större chans att man håller borta från dom dåliga sakerna!
"Jag känner att jag är påväg att bli sjuk."
"Varför händer allt dåligt mig?"
"Jag är rädd för att jag ska råka ut för en olycka."
"Jag tror min partner är otrogen."
Ja, men vad tror ni kommer hända om ni bara tänker så?
 
Efter att jag såg "The Secret" så gjorde jag det här:
Ett kollage  där jag klippt ut saker jag vill ha, bilder och citat om hur jag vill vara och tänka och skrivit ett par listor på vad jag är tacksam över att jag har och vad jag är värd!
Jag kollar på det här varje dag och försöker få med mig det här hela dagen.
Det är svårt att bara tänka positivt hela tiden, men bara man kommer igång så tror jag man kommer må bättre!
Och man blir en bättre människa!
 
HA EN BRA DAG, HEJDÅ

Hejhej

Gymmar!
Ikväll äre bio som gäller för idag är vi ,hör och häpna, lediga! På en lördag!
Helt otroligt, ocv imorrn äre Partereeeey!
Hurra!


RSS 2.0